Uniqa – Konferencia 2020

Aj tento rok sme pre nášho klienta Uniqa pripravovali kompletný video obsah na Uniqa konferenciu. Išlo o desiatky videí, pričom príprava začala už niekoľko mesiacov pred samotnou konferenciou.

Na úplnom začiatku sme si sadli s klientom a prebrali predpokladanú agendu. Klient nám zadefinoval základné kritériá a témy videí. Každoročne pracujeme s nasledovnými variáciami: 

Každým rokom sa konferencia tiahne vopred definovaným štýlom, vychádzajúcim z korporátnej identity. Po tom, ako vytvoríme nový, unikátný štýl a pripravíme potrebnú grafiku, rozanimujeme celé prostredie, z čoho následne vzniknú na mieru šité animované videá.

Tento rok boli videá zamerané na vesmírny štýl. Celá filozofia a témy, ktoré bolo potrebné odkomunikovať, sme preto priamo prispôsobili tomuto vizuálnemu štýlu.

Všetok video obsah aj grafiku sme pripravovali vo vysokej kvalite, priamo určenej na premietanie na velkoplošné LED obrazovky. A ako vyzerala konferencia v roku 2019? To si môžete pozrieť tu.

mlv.sk-pohyblive-obrazky-animacia-video-konferencia

Plánujete konferenciu alebo iné podujatie, na ktoré by ste potrebovali pripraviť video obsah, video réžiu alebo video streaming na led obrazovky, prípadne livestream pre širšie publikum? Neváhajte nás kontaktovať na mail office@mlv.sk alebo na telefónnom čísle +421 903 212 220.